Selecteer een pagina

Diensten

Hoe gaan wij te werk

Voor u als klant is het allemaal heel eenvoudig. Een telefoontje naar Just in Time is voldoende om het traject in werking te stellen. Wij nemen de opdracht graag van u aan als deze technisch en geheel naar wens is uit te voeren. Mocht het inderdaad voorkomen dat uw zending voor ons niet uitvoerbaar is, dan geven wij graag een passend advies hoe het pakket wel te vervoeren is. Vanaf het moment dat wij de taak wel op ons nemen, ligt de volledige verantwoording bij ons deskundige team.

Een van de ervaren chauffeurs haalt de zending op de afgesproken tijd op en vanaf ons kantoor regelen wij tevens alle administratieve zaken, zoals het verzorgen van de pakbonnen. Bovendien werkt het hele team van Just in Time met de modernste communicatiemiddelen zodat op ieder moment de status van de zending te bepalen is.
Binnen afgesproken tijd leveren wij dan ook op het afgesproken adres. Vaak is dit in eigen land, maar ook voor een zending op een andere locatie in Europa draaien wij de hand niet om.

Onze chauffeurs vinden dankzij de nieuwste GPS apparatuur moeiteloos ieder adres.

Snel, accuraat, flexibel en met de juiste ervaring en klantvriendelijkheid. Bij Just in Time bent u aan het juiste adres als het echt snel en goed moet.

Heeft u een opdracht of vraag voor ons....

Neem dan snel contact met ons op! We helpen je graag op deskundige wijze verder.

Wij leveren in

Geheel  Europa
en zelfs buiten Europa

Contact

Parlevinkerweg 1
5928 NV Venlo

T: 06-5125 8316
E: info@justintime-koerier.nl

Vergunningen

A.D.R Certifcaat